Stenhalla

Stenhalla är Föreningen för Nytta och Nöje i Noux r.f.:s föreningshus i Noux, Esbo. Stenhalla ligger enskilt i en skogsbacke med södersluttning i närheten av södra ändan av Noux långträsk. Det är fin utsikt över åkrarna nedanom.


Vi hyr ut föreningshuset Stenhalla för möten och fester


Stenhalla är en ypperlig festplats i Esbo om man önskar ordna en gemytlig tillställning! Föreningshusets festsal är ca 70 m² exclusive scenen. Kök och tambur är tillsammans drygt 40 m².

Stenhalla är lämpligt för fester med 50-60 personer sittande vid bord. Då har alla gott om utrymme. Ca 70 personer börjar vara det maximala antalet, därefter blir det trångt.

 


Priser

För ett veckoslut från fredag kl. 18 till söndag kl. 12 är hyran 350 €.

Du har sommartid vid hyrning av Stenhalla även möjlighet att hyra ett festtält på 5 m x 10 m.


Utrustning

Det finns 20 st bord av storleken 130 cm x 90 cm och stolar mer än tillräckligt.

Dricksglas, flata och djupa vita tallrikar, vita kaffekoppar och bestick finns för mer än 70 personer. I köket finns standardutrustning förutom diskmaskin.


Hur hittar du till Stenhalla?

Lättast kommer du med egen bil. Adressen är Herrbackavägen 5, Noux. Du kan även ta buss 245 som går från Esbo centrum till Noux och stiga av vid Brobacka eller buss 244 som startar i Alberga och går till Siknäs och också då stiga av i Brobacka. Herrbackavägen börjar vid busshållplatsen och det är ca 300 m till Stenhalla.


Kontakt

Förfrågningar och bokningar per telefon eller per e-post:

Kjell Holmström, 040 5704205,  kjell@holmstrom.ch